Welke energieleverancier moet ik kiezen?

Door al het aanbod van energieleveranciers is het soms moeilijk kiezen. Welke energie leverancier past het beste bij mij? Wat is de goedkoopste? Is deze te vertrouwen? Zijn er problemen met afrekeningen? Allemaal vragen die mensen zich af stellen bij het kiezen van hun stroomleverancier.

Goedkope energieleverancier?

Kiest u simpelweg voor de goedkoopste of kijkt u ook naar de waardering die bestaande klanten hebben voor dit bedrijf. Let u bij uw keuze goed op dat u in de vergelijking alle tarieven, bonussen en kortingen meeneemt en kijkt hoe lang uw contact gaat lopen.

Ervaringen van anderen

Ken u al iemand die bij de energieleverancier zit waarnaar u wilt overstappen vraag hem/haar dan naar zijn/haar ervaringen. Ook op internet staat het vol van reviews van welke energieleverancier dan ook. Door een klein beetje tijd in dit onderzoek te steken heeft u een beter beeld van wat u te wachten staat.

Waarom overstappen naar een nieuwe energieleverancier?

De reden is vaak duidelijk, omdat deze goedkoper is. Uw huidige contact is waarschijnlijk alweer verouderd en andere energieleveranciers bieden u aantrekkelijke kortingen, aanbiedingen of welkomstkado’s als u bij hen klant word. Een simpele en ook leuke manier om nieuwe klanten te werven die voor u erg voordelig uit kan pakken.

Welke energieleverancier u ook kiest, houd de prijzen van de concurrentie goed in de gaten, als uw contact voorbij is kunt u weer gaan ‘shoppen’.

 

Comments are closed.